Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Транспортний хаос у Львові привернув увагу Києва

Сьогодні, 12 січня, пройшла спільна нарада Львівської міської ради та Львівської ОДА, а також представництва Міністерства інфраструктури та ДАІ щодо нової транспортної мережі у Львові, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Серед питань, які обговорювались на спільній нараді, – коригування нової транспортної схеми, а також узгодженням маршрутів руху приміських та міжміських автобусів з міськими. Для вирішення цих питань, створена робоча група, засідання якої має відбутись у вівторок. Паралельно, на 16 січня управління транспорту та зв’язку планує провести зустріч з усіма міськими перевізниками, аби врахувати пропозиції мешканців та перевізників щодо коригування нової маршрутної мережі, а також продовження тих чи інших маршрутів», – повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

«Зміни у транспортній мережі потрібні. Не можуть бути безкінечні маршрути, які дублюють один одного. І дуже неефективно бачити, коли по центру міста їздять маршрутки сумнівного технічного стану. Ми сьогодні прийняли на нараді рішення, що будемо допомагати місту вийти з ситуації, яка склалася. Але не відміняти. Ні в якому разі. Це моє об’єктивне інженерне бачення. Вибачитися, поправити і йти вперед. І не допускати помилок», – наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк.

Як додав Михайло Костюк, позиція представників Міністерства транспорту та зв’язку України щодо впровадження новоїмаршрутної мережі теж є позитивною.

Нагадаємо, враховуючи звернення мешканців, нещодавно внесено зміни у рух 6 міських автобусів: №9, №12, №27, №28, №46 та № 51.

Ознайомитись з новою транспортною мережею з зазначеними змінами можна на сайті Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ