Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер "Барселони": нам під силу забити шість голів "ПСЖ"

Якщо хтось може забити в наші ворота чотири м'ячі, значить, нам під силу забити йому шість. З такою заявою виступив наставник "Барселони" Луїс Енріке перед матчем у відповідь Ліги чемпіонів з "Парі Сен-Жермен", передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Протягом останніх двох тижнів мене не покидає відчуття, що в матчі настане момент, коли ми опинимося близькі до мети. Якщо хтось може нам забити чотири м'ячі, значить, нам під силу забити йому шість. Результат першого матчу однозначний, але це плей-офф, пройдена лише половина протистояння. За 95 хвилин трапитися може нескінченно багато подій. Сподіваюся, все складеться для нас вдало", - пояснив Л.Енріке.

Варто відзначити, що тільки трьом клубам в історії єврокубків вдалося відіграти дефіцит в чотири м'ячі після першого матчу. Мадридський "Реал" в третьому колі Кубку УЄФА-1 985/86 поступився на виїзді "Борусії" М (1:5), але переміг вдома - 4:0.

Лейшоеш" (проти "Шо-де-Фон", перше коло Кубка володарів кубків-1961/62) і "Партизан" (проти "Куїнс Парк Рейнджерс", друге коло Кубка УЄФА-1984/85) відігралися після гостьових поразок з рахунком 2:6, перемігши в рідних стінах 5:0 і 4:0 відповідно.

Нагадаємо, що в першій зустрічі цих колективів у нинішньому плей-офф був зафіксований результат 4:0 на користь парижан.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ