Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Галичанки»: Результат не забарився, коли побігли в контратаку

Головний тренер львівської «Галичанки» Тетяна Штефан поділилася враженнями від офіційних матчів чемпіонату України з херсонською «Дніпрянкою». Нагадаємо, «Галичанка» святкувала дві перемоги з рахунками 29:23 та 37:20.
handball.net.ua

-Вважаю, у першому матчі ми дозволили супернику закинути багато семиметрових штрафних кидків, - каже Тетяна Штефан. – На мою думку, така кількість порушень правил є неприпустимою. У захисті ми не зіграли так, як у хотіли. У матчі другого ігрового дня ситуація уже була кращою. Дівчата побігли в контратаку і результат не забарився.

«Галичанка» переконливо поклала на лопатки своїх головних суперників у чемпіонаті України, а саме «Карпати» та «Дніпрянку», лише у других матчах. Це говорить про хорошу фізичну підготовку команди?

Як бачите. Такий висновок можна зробити за результатами саме других матчів.

Чим здивувала «Дніпрянка»?

«Дніпрянка» непогано грає з двома лінійними. Така тактика суперника мені сподобалася. Інколи «Дніпрянка» мене приємно дивувала.

У матчах проти «Дніпрянки» Ви не могли розраховувати на усіх провідних гравців команди.

У нас чотири травми. З кадровими втратами ми і поїдемо на передостанній тур Балтійської ліги. Звісно, у матчах з «Дніпрянкою» доводилося експериментувати. Для прикладу, Наталю Туркало поставили на позицію правої півсередньої. Вважаю, вона зіграла добре. Загалом, матчі «Дніпрянкою» були важливим не тільки в плані чемпіонату України, а й хорошою можливістю подивитися чого нам ще бракує перед Балтійською лігою.

Як вважаєте, «Галичанка» перемогла «Дніпрянку» на класі?

Так, але на наші матчі команди налаштовуються як на останній бій. У суперників мотивація нас обіграти просто таки зашкалює. Зважаючи на це, нам непросто у кожному поєдинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ