Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Галичанки» Василь Козар: Наш суперник в єврокубках сильний характером

Головний тренер діючих чемпіонок України з гандболу львівської «Галичанки» Василь Козар розповів про першого суперника у єврокубках «Пріштіну» з Руспубліки Косово.

Нагадаємо, перші матчі другого раунду кубка ЄГФ «Галичанка» проведе у Львові в палаці спорту «Галичина». Початок обох матчів 17 та 18 жовтня о 15:00.

«Перенесені матчі з тернопільським «Економ-Університетом» для нашої команди були одним з етапів підготовки до матчів єврокубків, - каже Василь Козар. – У першому матчі використали швидкість і перемогли суперника з великим рахунком. Нам вдався швидкий перехід з оборони в атаку. У другому матчі уже таких швидкостей не було. Ми дали більше ігрової практики дівчатам, які менше грають в офіційних матчах. Наш суперник «Пріштіна»? Переглядали деякі матчі за їхньої участі у минулому сезоні, але це була дещо не та команда, що протистоятиме нам у Львові. Як і в усіх сербських команд, хотів би відзначити їхній характер. Є кілька непоганих гравців, які можуть створити нам проблеми, але ми до цього готові. Загалом до матчів єврокубків готові усі дівчата за винятком Наталі Воловник. Вона наразі готується за індивідуальною програмою і вийде на майданчик наприкінці жовтня або у листопаді. Як відомо, проти «Пріштіни» два матчі гратимемо у Львові, а відтак розраховуємо на підтримку вболівальників. Підтримка трибун нам повинна допомогти у цих матчах. З керівництвом «Пріштіни» ми домовилися, що за певну компенсацію ми зіграємо два матчу у Львові. Така практика прийнята в усій Європі, адже дозволяє двом клубам економити власні кошти», - сказав Василь Козар, головний тренер «Галичанки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ