Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Третій тур Гранд-ліги Львова з міні-футболу: непереможна «Галицька Здоба»

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами.

У суботу, 13 травня, відбулися матчі третього туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій. У прем’єрному поєдинку цього ігрового дня між собою зустрілися непримиримі суперники «Нові імена» та «Альтернатива». Минулі поєдинки між цими командами пройшли у напруженій боротьбі, останній матч не винятком не став.  Як і поєдинок «Фуджікура» - ЛМІ «Медик», це був один з найцікавіших матчів ігрового дня.  

По ходу гри шальки терезів схилялися то на одну, то на іншу сторону, гравці обох команд помітно нервували, багато фолили, заробили на двох шість жовтих карток, а кульмінація гри настала на останній секунді зустрічі.

Намагаючись врятувати гру, «Нові імена» випустили п’ятого польового гравця, довгий час ця тактика не допомагала, а гол Сергій Нікітін і компанія забили після того, як Денис Бутрин кидком-відчаю кинув «шкіряного» у штрафну команди «Альтернатива, де першим був Володимир Великий, який ударом головою змусив капітулювати воротаря Андрія Бея. У підсумку, «Нові Імена» дивом врятувалися від поразки – бойова нічия з рахунком 4:4.

«Нові імена» - «Альтернатива» - 4:4 (3:2)

«Нові імена»: Воробій,  Власенко , Бутрин, Ільків, А. Великий, О. Великий,  В. Великий, Нікітін, Чабан, Іванина, Николишин, Гультяєв

«Альтернатива»: Бей, Чачунь, Близнак, Абрамчук, Емері, Еліазу, Шандра, Музика, , Труш, Патуляк

Голи: Іванина, 5, Бутрин, 8, Николишин, 9, В. Великий, 30 – Шандра, 4, Музика, 5, Патуляк, 18, Абрамчук, 25

Попередження: Нікітін, 15, Николишин, 15, Бутрин, 25, В. Великий, 27 – Патуляк, 28

Арбітри: І. Вишиваний, Жукровський (обидва Львів)

Після цієї гри на штучне поле СК «Електрон» вийшли команди «Спільнота» та «Євробуд-КМ». Минулорічний срібний призер першості у першій лізі поки що не вражає хорошими результатами. Як і в зимовому чемпіонаті, «Спільнота» поки що все програє, хоча демонструє хороший рівень гри. Можливо, команді десь не вистачає стабільності у складі. Зокрема, у цьому матчі у «Спільноти» був відсутній їхній основний воротар Юрій Мостинець, і, відверто кажучи, його команді бракувало.

Все, на що спромоглися гравці «Спільноти» у цьому матчі, - два голи, на що «Євробуд-КМ», який після двох невдалих матчів потрохи знаходить свою гру, відповів аж чотирма.Інтрига наприкінці матчу була присутня, але її нанівець звів Іван Лень, який забив гол на останній хвилині матчу.

«Спільнота» - «Євробуд-КМ» - 2:4 (0:1)

«Спільнота»: Волощенко, Кунтий, Миханишин, Когут, Ділай, Музика, Галаджун, Матляк, Ленько, Шокарєв,

«Євробуд-КМ»: Колток, Матула, Остапець, Пузанський, Яценко, Вишиваний,  Федорчук, Лень

Голи: Ділай, 30, Вишиваний, 27 (а/г) – Вишиваний, 2, Пузанський, 18, Ділай, 28 (а/г), Лень (30)

Попередження: Пузанський, 3

Арбітри: А. Лютий, Р. Хомляк (обидва Львів)

«Фуджікура» проти «ЛМІ Медик» - поєдинок, у якому важливим було питання, чи зуміє Сергій Вацяк і компанія відібрати очки в одного з лідерів Гранд Ліги. По ходу цієї гри підопічні Володимира Когута повели у рахунку 3:0, але гравці «ЛМІ Медик» не здалися, й основному завдяки грі з п’ятим польовим гравцем, зуміли звести цей поєдинок до нічиєї. Вирішальний гол Роман Ярошик забив на останній хвилині зустрічі.

«Фуджікура» - «ЛМІ Медик» - 4:4 (3:1)

«Фуджікура»: Гондецький, А. Задорожний, Когут, Вербний, Буцик, Танечник, Саприка, Пштир, Мірзаєв

«ЛМІ Медик»: Янч, Чурко, Іванишин, Якимов, Романів, Палиг, Коваль, Лопушанський, Бішко, Данилевський, Ярошик, Мичка, Вацяк

Голи: Вербний, 2, Саприка, 7, 11, Когут, 27 – Ярошик, 15, 30, Данилевський, 21, Вацяк, 28

Попередження: Когут, 26 – Іванишин, 26, Вацяк, 26, Романів, 29

Вилучення: Когут, 29 (друге попередження) – Іванишин, 28 (друге попередження)

Арбітри: І. Вишиваний, М. Жукровський (обидва Львів)

А завершальний поєдинок третього ігрового дня, у якому між собою зустрілися на той час лідери першості «Галицька Здоба» та «Здвиг», порадував вболівальників зливою голів. Вболівальники на трибунах аж ніяк не сподівалися, що на двох у цьому поєдинку команди заб’ють 22 (!) голи.

16:6 – перемога беззаперечного лідера першості. Хоча, по ходу гри «Здвиг» вів у рахунку 3:1, але це були лише окремі проміжки ігрового часу. «Здоба» відчула запах смаженого й увімкнулася на повну. На руку «Галицькій Здобі» зіграло й травми провідних гравців «Здвигу» – Андрія Кухара та воротаря Андрій Коробова.

Найбільше голів у складі своєї команди забив нестаріючий головний тренер «Галицької Здоби» Сергій Тригубець. У воротах суперника він розписався п’ять разів. Останній з них заслуговує на гол усього чемпіонату, оскільки Сергій закинув м’яч за комірець воротарю, запустивши «сферу» майже через увесь майданчик.

«Галицька Здоба» - «Здвиг» - 16:6 (3:4)

«Галицька Здоба»: Возний, Тригубець, Мацик, Фролов, Чекаленко, Яблонський, Котович, Писько, Данилюк, Цимбаляк, Когут, Шафранський, Морикишка

«Здвиг»: Коробов, Кухар, Новосад, Ледневський, Ващишин, Плетеницький, Мельник, Войтик, Малик

Голи: Писько, 5, 15,  Ледневський, 7 (а/г), Тригубець, 12, 17, 19, 23, 30, Цимбаляк, 17, 18, Чекаленко, 17, 28, Мацик, 21, Ващишин, 27 (а/г) Яблонський, 28, Котович, 30 – Новосад, 3, Плетеницький, 3, Кухар, 6, Ващишин, 11, Малик, 19, 27

Арбітри: Р. Хомляк, А. Лютий (обидва Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ