Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Третя звитяга ФК «Львів» у Туреччині

В своєму третьому спарингу на тренувальному зборі в Туреччині футболісти ФК «Львів» з рахунком 2:0 взяли гору над представником болгарського елітного дивізіону ПФК «Міньор».
ФК «Львів» (Україна) - ПФК «Міньор» (Пернік, Болгарія) – 2:0 (1:0).
Голи: Федорчук (35), Яворський (60).
ФК «Львів»:
1-й тайм - Марущак, Романюк, Жданов, Леонідов, Ільків, Лупашко, Федорчук, Г. Баранець, Б. Баранець, Худзік, Мандзюк.
2-й тайм – Шевчук, Мостовий, Лазар, Розгон, Кіцута, Зозуля, Даньків, Яворський, Панас, Акимов, Козак.
7-го лютого в турецькій Анталії ФК «Львів» провів черговий спаринг-матч. Третім суперником львівської команди на тренувальному зборі в Туреччині був болгарський клуб «Міньор» із міста Пернік. Ця команда виступає у болгарській професіональній футбольній групі «А» (на зразок українській Прем’єр-ліги). Підопічні тренера Дiмiтaра Aлєксєєва у нинішньому чемпіонаті, провівши 15 матчів, посідають 11 місце в турнірній таблиці. Тож суперник не із слабких аматорів, а серйозний професіонал.
Як повідомляє прес-служба ФК «Львів», львівська команда зіграла на доволі високому рівні. Сприяла цьому і якість футбольного поля. Проте далася взнаки «стара хвороба» наших форвардів, які створивши біля болгарських воріт майже десяток гольових ситуацій використали лише дві. У першому таймі напрацювання колег реалізував Валерій Федорчук, а після зміни відзначився Тарас Яворський. Тож, результативні удари на рахунках двох півоборонців. Зате перемога в активі усієї команди і це тішить.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ