Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТРК «Львів» в новому телевізійному сезоні вчитиме піклуватися про дітей та про тварин

До нового телевізійного сезону, який стартує на ТРК «Львів» (Львівська регіональна філія ПАТ НСТУ) наприкінці вересня, компанія створила кілька нових проектів. Про це повідомила прес-служба ТРК «Львів».

Що потрібно робити, щоб народити та виростити здорового малюка?  Львівські телевізійники підготували для молодих матусь цикл програм за участю лікарів та психологів «Ваша дитина здорова». Виходитиме цей телепорадник щодня з понеділка по четвер об 11.45, а вестиме програму молода мама, журналіст Ганна Кулик зі своєю трирічною донечкою.

Кажуть, що успіх залежить від того, як людина проводить свій вільний час. А ще від того, наскільки вона є відданою улюбленій справі. Небайдужі, креативні, наполегливі та цікаві - герої  наступного телепроекту. Реальні, правдиві історії з перших вуст у програмі  « Я цим живу», яка в ефірі щоп’ятниці .

Якщо у Вашій родині є чотирилапий вихованець , то не забудьте переглянути на телеканалі  «Львів» програму «Про zoo». Окрім порад щодо виховання чи лікування домашніх улюбленців,  творці програми  шукають для покинутих тварин нових люблячих господарів. Побороти байдужість, прищеплювати  дітям з юного віку відповідальність за тих, хто поруч – така мета проекту.

Цей рік для ТРК «Львів» є ювілейним – в грудні відзначатиметься 60-річчя першого виходу в ефір. З цієї нагоди створено  телевізійний цикл «Як це було» - розповіді про еволюцію технічних засобів, на яких доводилося працювати львівським телевізійникам  та творчих вирішень телепроектів з Високого Замку.

Для активного залучення глядачів до процесу творення нових проектів, пошуку цікавих тем та героїв до кожного з них створено окрему сторінку в соціальних мережах. А якщо не вдалося переглянути черговий випуск програми в ефірі, це можна буде зробити на ютуб каналі ТРК «Львів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ