Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Троє українців загинули в аварії під Ставрополем

Під час ДТП в Ставрополі загинуло 3 українця, 1 у важкому стані знаходиться в місцевій лікарні. Про це повідомив речник МЗС Євген Перебийніс.

"Як повідомили у генеральному консульстві України в Росії у Ростові-на-Дону під час зіткнення рейсового автобуса та легкового автомобіля з українськими номерами померло 3 громадянина України. Ще 1 один у важкому стані знаходиться в місцевій лікарні. Зараз МЗС України тримає на контролі цю справу", - повідомив Перебийніс.

Нагадаємо, на трасі "Кавказ" у Ставропольському краї Російської Федерації зіткнулися мінівен з українськими номерами і автобус, в якому перебувала дитяча спортивна команда. За інформацією прес-служби МНС РФ, у ДТП загинули 4 людини.

"Автобус з дітьми їхав в Сочі з Махачкали на змагання. Серед загиблих опинився тренер команди. Повідомляється, що у мінівена, що зіткнувся з автобусом, були українські номери. В автомобілі загинули водій і пасажирка, ще двоє постраждали", — йдеться у повідомленні.

У прес-службі поінформували, що в автобусі перебували 34 дитини віком від 10 до 12 років. Серед них ніхто не постраждав. Про причини аварії екстрені служби не повідомляють.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ