Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Три львівські команди взяли участь в першому аеромодельному фестивалі Flugtag в Києві

Три львівські команди взяли участь в першому аеромодельному фестивалі Flugtag, який пройшов 19 червня у Києві на Русанівській набережній. Загалом в фестивалі взяло участь 40 команд з України. Про це повідомила сьогодні, 30 червня, під час прес-конференції член команди «Pozitiff People» Ірина Павлик.

Загалом результат львівських команд посередній. З трьох команд, що представляли наше місто, найвище вдалось піднятись команді стоматологів «КаріYES», інші дві команди «PozitiffPeople» та «МастьGoON», відповідно, посіли 28 та 32 місця.

«Якщо говорити про нашу літаючу конструкцію, а це був літачок«Газетоліт», то ми пролетіли 11 метрів в складних умовах, адже був сильний поривчастий вітер, але хочу зазначити що саме наша конструкція залишилась єдиною вцілілою на фестивалі», - сказала Ірина Павлик.

Додамо, що 2 липня у Львові в нічних клубах Pozitiffі Метро відбудеться «FlugtakAfterParty», де всі охочі зможуть поспілкуватись з львівськими учасниками фестивалю.

Довідка.

Фестиваль Flugtag – це день епатажних польотів, до якого всі команди-учасники будують літальні апарати з матеріалів, що не тонуть та мають крила та є ідейно-креативними. Польоти в Україні відбувались на відкритій акваторії Дніпра. Злітною смугою була спеціально збудована рампа. Усі літальні апарати пересуваються завдяки людській силі, не можна використовувати гелієві кульки, двигуни, піротехніку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ