Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Три роки тому росіяни обстріляли пункту пропуску ''Довжанський''

Три роки тому росіяни обстріляли пункту пропуску ''Довжанський'', - Олег Слободян.

"Сьогодні усі прикордонники із сумом та праведним гнівом згадують події біля пункту пропуску ''Довжанський'' три роки тому. Із сумом, бо під час підступних обстрілів з території РФ та виходу із оточення загинуло чимало прикордонників. Праведним гнівом, тому що цинізм та жорстокість російських 'колег' під час тих подій просто знаходилися за межами людського розуміння... 

Таке не забувається та не прощається...", - зокрема зазначив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Серпень 2014 року для прикордонників був один із найтяжких місяців за весь період проведення АТО. 

Три роки тому прикордонні підрозділи та пункти пропуску, розташовані в Луганській і Донецькій областях, щодня піддавалися шаленим обстрілам та атакам терористів. 

6-7 серпня війська агресора масовано, із тяжкого озброєння, обстрілювали прикордонні підрозділи, що після 22-денної героїчної оборони кордону із боями виходили із так званого «Довжанського котла». Прорив тривав три дні….

Ми з болем у серці згадуємо імена наших полеглих воїнів: Сергія ЛИФАРА, Віктора ДІХТІЄВСЬКОГО, Ігоря ПРИСЯЖНЮКА, Олега КИСЛИЦЬКОГО, Євгена КОЛІСНИЧЕНКА, Миколу АНТИПОВА, Сергія БОЙКА, Олександра ЗАЙЦЯ, Віктора КУМАНОВСЬКОГО та Віталія ПТІЦИНА.

Також 5 прикордонників зникли безвісти: Дмитро УШКАЛОВ, Олександр ОВЧАРИК, Сергій МЕЛЕШКО, Олександр САВЧЕНКО та Олександр ТОПАЛ.

Ми ніколи не забудемо наших бойових товаришів!" - голова Держприкордонслужби Петро Цигикал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ