Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трикратний лауреат Пулітцерівської премії проведе лекцію в Києві

Трикратний лауреат Пулітцерівської премії проведе лекцію в Києві, - Inspired.

Тричі лауреат Пулітцерівської премії за журналістську роботу, директор департаменту data-журналістики у The New York Times, Томас Торок (Tom Torok) прочитає лекцію у Вільній школі журналістики. Разом з ним практичні лекції та майстер-класи проведуть журналісти та редактори BBC, The Village, Look At Me, Caramba TV, популярних порталів AdMe.ru та ЛайфХакер.

Освітня програма проходитиме у Києві протягом чотирьох днів з 31 березня по 3 квітня. Курс складається більше ніж з 30 занять з журналістики, менеджменту медіа, копірайтингу та письменницької майстерності, big data, SMM та online маркетингу.

Програма буде корисною кожному, хто працює в медіа, займається маркетингом, пише ділові листи, планує розпочати кар’єру журналіста або створює власне медіа чи популярний блог.

Лекторій доповнений практичними заняттями з копірайтингу та письменницької майстерності: 8 практичних занять для тих, хто хоче писати тексти, які хочеться прочитати від першого до останнього слова.

Найактивніші пройдуть стажування у викладачів та будуть працевлаштовані у кращих українських та закордонних редакціях, креативних агенціях. Зможуть відвідати найбільші європейські медіа-центри. Докладно про стажування та освітні подорожі випускників.

Inspired

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ