Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО

Триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО, - Освіта.ua.

До 19 травня триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, для участі у ЗНО можуть зареєструватись лише учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги зареєструватися в основний період.

Окрім звичного пакета реєстраційних документів, таким абітурієнтам потрібно подати заяву щодо надання можливості пройти ЗНО під час додаткової сесії та копію документа, що посвідчує відповідний статус.

Дата подання реєстраційних документів буде визначена за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Також у додатковий період можуть зареєструватися особи, засуджені до позбавлення волі або взяті під варту. Усю необхідну інформацію вони можуть отримати в представника адміністрації установи виконання покарань, на якого покладено відповідальність за організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Для підготовки до тестування учасники ЗНО можуть скористатись дистанційною підготовкою на безкоштовній платформі ЗНО-онлайн, де розміщені всі тести, що були використанні УЦОЯО за час існування ЗНО. Більшість завдань тестів містять ґрунтовні коментарі фахівців до правильних відповідей.

ЗНО-ОНЛАЙН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ