Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тривають громадські обговорення щодо будівництва сміттєпереробних заводів

У Львівській області тривають громадські обговорення щодо будівництва комплексів утилізації, переробки ТПВ на всіх ділянках, що придатні для розташування об’єктів поводження з ТПВ, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема вчора, 29 червня, слухання відбулись у с. Бронниця Дрогобицького району. Інвестор презентував технологічні та фінансові характеристики підприємства, а також часові рамки можливого будівництва підприємства. 

Громадські обговорення вже проведено на восьми ділянках. На сьогодні область докладає необхідні зусилля для формування комплексної системи поводження з ТПВ, що забезпечить ефективне використання вторинної сировини, відходів, як джерела енергії та створення об’єктів поводження з ТПВ безпечних для довкілля.

До 13 липня громадські обговорення проведуть ще для восьми ділянок.

Нагадаємо, 31 травня завершився конкурс із вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів утилізації (перероблення) твердих побутових відходів у Львівській області, за підсумками якого визначили трьох переможців: ТзОВ «Інвестиційно-екологічна компанія «ІЕК», ТзОВ «Глассворк технолоджі», ТзОВ «Вейст Менеджмент Системс». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ