Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тривають роботи з переобладнання готелю під житловий будинок для постраждалих від повені мешканців Борислава

Продовжуються роботи з переобладнання міського готелю у м. Бориславі (вул. Шевченка, 33) під житловий будинок для відселення 12-ти з 14-ти потерпілих сімей І категорії через руйнування багатоквартирного будинку на вул. Висока, 9 (2 сім’ї отримали компенсацію 109,06 тис. грн, та 120,08 тис. грн. відповідно і від отримання квартир офіційно відмовились). Ремонтні роботи здійснює ТЗоВ „Композит" (м. Львів), -- повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА.

Станом на 20 листопада загальна готовність будівлі складає 73 % і при цьому планується до 25 листопада здати квартири (згідно проведеного та затвердженого розподілу) 9 сім’ям, а до 5 грудня – 2 сім’ям. Ремонтні роботи дванадцятої квартири будуть розпочаті тільки після судового рішення про виселення з неї сторонньої особи.

Протягом дня 19 листопада продовжувались завершувальні малярні та сантехнічні роботи у 5-ти квартирах будинку; у стелі та даху однієї квартири мансандрного типу прорізані 2 отвори для подальшого додаткового встановлення 2-х горизонтальних вікон (на вимогу майбутніх мешканців); завершено роботи з монтажу внутрішньобудинкової газової мережі; розпочато роботи з ремонту стін та стелі у 2-х квартирах будинку, установки у них сантехнічного обладнання та настилу паркетної підлоги; завершено ремонтні роботи сходової клітини лівого крила будинку та розпочато ремонтні роботи сходової клітини правого крила будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ