Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Це боротьба за вплив між злочинним групами на Львівщині, - речник МВС про вибух «Мерседеса»

Позашляховик "Мерседес" підірваний та обстріляний з автоматичної зброї сьогодні зранку у Пустомитівському районі Львівської області, внаслідок чого загинули троє осіб, належав ВАТ "Львівський холодокомбінат". Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Директор Департаменту комунікацій у МВС України Артем Шевченко.

За його словами, голова спостережної ради холодокомбінату Богдан Копитко є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини.

«За даними Департменту карного розшуку Національної поліції України, скоріш за все, мова йде про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у регіоні», - підкреслив Шевченко.  

Нагадаємо, як повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області, сьогодні, 29 серпня, близько 10.30 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у селі Старе Село, що у Пустомитівському районі на Львівщині, вибухнув автомобіль.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та працівники інших служб. Встановлено, що під час вибуху позашляховика Мерседес, що належав одному з підприємств Львова, загинули троє чоловіків. Ще один пасажир автомобіля отримав травми та був госпіталізований. За попередніми даними, спрацював вибуховий пристрій.

Після вибуху автомобіль був обстріляний з автоматичної зброї.

Наразі правоохоронці встановлюють особи загиблих, також встановлюються обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ