Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Це був виступ пропагандиста, а не президента, – Небоженко про спілкування Порошенка із журналістами

За словами політолога Віктор Небоженко, президент України переплутав ролі й недоречно прагнув шукати оптимізм там, де треба було говорити про безліч реальних проблем. Таку думку він висловив у коментарі Гал-інфо.

«Порошенко виступив не як президент, а як пропагандист. Як працівник Адміністрації президента або якогось інформаційно-аналітичного відділку. Він старався шукати якийсь оптимізм, але це не завдання президента. Він переплутав ролі, бо це завдання пропагандистів та політтехнологів», – сказав Віктор Небоженко.

Він відзначив, що всі питання, пов’язані з корупцією, сприймалися Порошенком із роздратуванням.

«Зрештою, він відбувся списком перемог суто бюрократичного характеру: створено, зроблено. А де реальна боротьба із корупцією?» – риторично спитав політолог.

Ну думку Віктора Небоженка, слова Порошенка про те, що він передав власність до якогось «сліпого трасту» не мають жодного стосунку до реальності й можуть стати хіба Інтернет-мемом.

«Розумієте, президент обіцяв після 25 грудня кардинальні реформи в країні. Нині минув уже Старий Новий рік, але президент не повідомив нічого нового. Його відповіді не стали сенсацією навіть дня, не кажучи про більші терміни. Наступного разу йому варто готувати якісь серйозніші політичні пропозиції, що зацікавили би громадськість», – резюмував Віктор Небоженко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ