Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Це моя карточка допустила зраду національних інтересів, - голова Тернопільської ОДА

Голова Тернопільської облдержадміністрації Ярослав Сухий визнав, що не голосував за ратифікацію "харківських угод", але це зробили його карткою. Про це повідомляє ВО "Свобода", яка за це голосування ініціювала відставку Сухого.

Партія наводить стенограму виступу губернатора.

"Ви мене звинуватили в тому, що я допустив зраду національних інтересів. Це моя карточка допустила зраду національних інтересів. В той день, коли дане питання голосували, я був у Підгайцях цілий день", - заявив Сухий.

"Заяву про припинення повноважень Народного депутата України я написав ще 16 квітня. Це не моя вина, що вона досі не виноситься на голосування і не розглядається комітетом", - додав губернатор.

Зважаючи на рішення КС, що депутат має голосувати особисто, "Свобода" вимагає притягнути до відповідальності "організоване злочинне угрупування у Верховній Раді України під керівництвом громадянина Володимира Литвина, що організувало та здійснило з особливим цинізмом брутальне порушення Конституції України, державну зраду, фальсифікацію документів".

"Свобода" нагадує, що окрім Ярослава Сухого в згаданому голосуванні спрацювали карточки щонайменше 30 народних депутатів, які не брали участі в засіданні, наприклад, перебували в офіційних відрядженнях ( С.Ківалов, С.Головатий). - pravda.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ