Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр Львова сьогодні буде частково перекритим

Сьогодні, 6 грудня, у Львові відбудеться «Марш захисників України», присвячений 25-ій річниці Збройних Сил. Відтак, ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи, курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Також водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи: з 9:30 до 13:00 год. автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні, тобто об’їжджатимуть центр через вул. Підвальну. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Водночас, частково буде ускладнений рух на вул. Дорошенка.

Усіх водії приватного транспорту просять сьогодні до обіду обмежити заїзд в центр міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ