Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр туристичної інформації переїде

Центр туристичної інформації тимчасово працюватиме в приміщенні історичного музею за адресою: пл. Ринок, 24, допоки ведеться ремонт у приміщення ЦТІ на пл. Ринок, 1, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«За 6 років роботи Центру туристичної інформації значно зросла кількість відвідувачів. Тому виникла потреба збільшити простір для гостей.  Ми вирішили модернізувати дизайн приміщення Центру: оновити візуальне оформлення і змінити розподіл функціональних зон. Раніше в Центрі 2/3 простору було відведено для персоналу. Щоб запобігти чергам, ми вирішили більше території відвести саме для львів’ян та гостей міста», - розповіла Мар’яна Олеськів, директор ЛКП «Центр розвитку туризму м.Львова».

Як повідомили у  Центрі туристичної інформації, у модернізованому приміщенні  гості зможуть вільно пересуватися,  брати все, що їм потрібно, переглядати. У стінах будуть вмонтовані TouchScreen-екрани, де подаватимуть  інформацію про місто (готелі, хостели, заклади харчування, календар подій, мистецькі заходи, визначні місця та ін). У  приміщенні будуть дивани та пуфи, на яких можна буде зручно розміститися і скористатися Інтернетом.

Відтак, всю необхідну інформацію людина зможе отримати самостійно, а консультант при потребі пропонуватиме допомогу.

Автори проекту намагалися врахувати і економічну складову центру, щоб перевести Центр на часткову самоокупність, тут буде продаватися офіційна сувенірна продукція, а також англомовні книги українських авторів.

Запрацювати оновлений Центр туристичної інформації має вже у лютому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ