Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр забезпечення військових «Народної Самооборони» переїхав на Липинського

Відтепер Центр забезпечення військових ГФ «Народної Самооборони» Львівщини розташований за адресою м. Львів, вул. Липинського, 54 у приміщенні «Бюро технічної інвентаризації» (БТІ), 2 поверх. Про це повідомляє координатор Центру забезпечення військових Ірина Яремко.

«Народна Самооборона» Львівщини висловлює щиру подяку голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину та начальнику управління майном спільної власності обласної ради Миколі Бандрі, а також директору  «Бюро технічної інвентаризації» Галині Мартинишин за допомогу у пошуку та облаштуванні приміщення для Центру.  

«Щасливі, що далі працюємо. Так склалися обставини, що ми змушені були переїхати у нове приміщення. До такої ситуації ми всі нормально віднеслися. Однак, обурило нас те, що ми змушені були переїхати цілим офісом буквально за декілька днів. Адже, нові орендарі почали змінювати замки. Ми пакували речі вдень і вночі і, як результат,  ми переїхали, навіть, швидше аніж домовлялися…», – розповідає Ірина Яремко.

Втім, такий поспіх у переїзді таки дався у знаки. У волонтерів, зникли колеса та сидіння від автомобіля, яким Самооборона часто-густо їздить на схід країни.

Додамо, Центр забезпечення військових є найбільший у західні Україні. Волонтерами Самооборони вже відправлено 19 караванів з допомогою для військових, які беруть участь у війні проти російських агресорів. Це сотні тонн продуктів харчування, літрів води, медикаментів, амуніції, запчастин до військової техніки тощо.

Нагадаємо, нещодавно волонтери «Народної Самооборони» Львівщини  повернулися зі сходу, де вертепували на передових позиціях та блокпостах бійцям 24-ї, 80-ї, 92-ї та 58-ї бригад, а також військовим батальйону «Львів». 

«Від імені волонтерів Самооборони хочу подякувати всім  людям, які допомагають аби наш Центр і далі працював. У новому приміщенні ми вже  видали теплу куртку та спальник медику 128-ї бригади. Надіюся, адреса Центру швидко стане відомою солдатам, яким ми зможемо допомогти. Дякую, усім волонтерам, які швидко об’єдналися, згуртувалися і допомогли перевести речі у нове приміщення. Це вкотре показує, що ми – одна велика, дружня команда. Запрошую приєднуватися до нас, і, давайте, робити більше добрих справ вже разом», – резюмував керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Центр забезпечення військових працює щобудня з 11:00 до 19:00.  Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 098-88-27-589.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ