Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Центрвиборчком розпустив виборчі комісії в Маріуполі та Красноармійську

Центральна виборча комісія достроково припинила повноваження Маріупольської та Красноармійської міських виборчих комісій. Відповідні постанови було ухвалено на сьогоднішньому засіданні ЦВК, передає кореспондент УНН.

У постанові стосовно дострокового припинення повноважень членів Маріупольської міської виборчої комісії констатується, що названа комісія систематично відмовлялася отримувати виборчі бюлетені у підприємства - виготовлювача.

Крім цього зазначається, що комісія ухвалила постанову про визнання місцевих виборів у Маріуполі 25 жовтня такими що не відбулися Виходячи з цього постановою пропонується встановити, що ця комісія "систематично порушує вимоги законів України "Про місцеві вибори" та "Про Центральну виборчу комісію".

У постанові ж стосовно дострокового припинення повноважень членів Красноармійської міської виборчої комісії зазначається, що ця комісія відмовилася передавати виборчі бюлетені на дільниці, а також ухвалила постанову про визнання виборів Красноармійського міського голови та депутатів тамтешньої міської ради такими що не відбулися. Комісія також передала наявні матеріали стосовно названих комісій до управління МВС у Донецькій області.

Нагадаємо, 25 жовтня не відкрилось 235 виборчих дільниць у Донецькій області — 205 в м.Маріуполь і 30 в м.Красноармійськ.

Фракції коаліції поки не дійшли згоди щодо законопроекту про проведення виборів в Маріуполі Донецької області.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ