Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Церемонію з нагоди відкриття погруддя Соломії Крушельницької у Ла Скала перенесли на квітень

Церемонію з нагоди відкриття погруддя Соломії Крушельницької у міланському театрі Ла Скала перенесли на квітень, на час візиту Президента України Віктора Ющенка до Італії, проте точна дата наразі невідома, – про це „Гал-info” повідомив представник МЗС у Львівській області Володимир Карачинцев.
Нагадаємо, що урочиста церемонія з нагоди відкриття погруддя Соломії Крушельницької була запланована на 9 лютого. Але це питання „зависло” у повітрі через нестабільну ситуацію в МЗС, представники котрого мали їхати на урочистість до Мілану у складі української делегації. Як зазначав у коментарі „Гал-іnfо” директор Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Тадей Едер, на церемонії відкриття погруддя, можливо, буде присутній Папа Римський.
Бронзове погруддя Соломії Крушельницької заввишки 70 см виготовив львівський скульптор Ярослав Скакун за спонсорські кошти. Ініціатива встановлення пам'ятника належить директору Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Тадеєві Едеру.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ