Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЦНАПи Львова відновили роботу, - ЛМР

Як повідомили в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради, міські Центри надання адміністративних послуг відновили роботу і надають усі види послуг, за винятком двох – реєстрації бізнесу та дозвільних документів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Гаряча лінія міста» продовжує працювати в ручному режимі – усі звернення від мешканців записують, а як відновить роботу мережеве обладнання, то їх внесуть у систему.

«Всі Центри надання адміністративних послуг працюють у звичному режимі і надають усі види послуг. Лише немає змоги реєструвати дозвільні документи, бо не працює система «Лотос». Проте фахівці обіцяють відновити її найближчим часом. Також не працює реєстр по реєстрації бізнесу, і коли він запрацює, наразі невідомо», - зазначила Мар’яна Дюганчук, заступник директора департаменту адміністративних послуг ЛМР.

Нагадаємо, у вівторок з обіду інформаційні системи Львівської міської ради припинили роботу через технічні збої, які виникли через вірус-здирник «Petya.A».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ