Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Цього року 660 учасників АТО у Львові отримали по 100 тис. грн - замість землі

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій реалізовує одну з найбільших програм – Програму про захист інтересів учасників АТО, в межах якої бійці отримують одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі 100 тис. грн. Цього року таку допомогу вже отримали 660 осіб. Про це сьогодні, 25 липня, під час прес-конференції розповіла заступник директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Любов Возняк, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото з УНІАН.

За її словами, у 2017 році документи за Програмою подали 2 865 осіб. З них: отримання одноразової матеріальної допомоги на покращення житлово-побутових умов - 2 347 людей; на внесення у списки на чергу на отримання земельної ділянки земельну ділянку під дачне будівництво за межами м. Львова - 518 людей.

«У 2017 році допомогу по 100 тис. грн. отримали 660 осіб на суму 66 млн грн, а в рік ми можемо надати таку допомогу тисячі особам. Тобто в цьому році ми розглянемо ще надання такої допомоги для 340 осіб. У 2016 році допомогу виплатили для 100 учасників АТО на 100 млн грн.

Програма поширюється на осіб, які були зареєстровані у Львові не пізніше як 23 квітня 2015 року. Дуже багато людей, коли Програма була прийнята, почали перепрописуватись. Це Програма для тих львів’ян, хто йшов зі Львова на війну, і хто сюди повернувся. Також ті, хто не отримав ділянки під індивідуальну будівництво, і був в зоні АТО не менше як 45 днів», - сказала Любов Возняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ