Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року Львів отримав від оренди комунального майна на 30% більше грошей, ніж торік

Цього року місто отримало від оренди комунального майна на 30% більше грошей, ніж торік. Про це під час прес-конференції заявив начальник управління комунальної власності Євген Климкович.
 Начальник к управління стверджує, що зараз місто задає в оренду 323 878 метрів квадратних майже трьом тисячам орендарів.
Климкович говорить також, що цього року до міського бюджету розвитку надійде на 20 мільйонів гривень більше коштів від продажу об`єктів комунального майна, аніж планувалося.
Очікується, що надходження становитимуть близько 50 мільйонів гривень.
Нині в управління, говорить Климкович, розглядають заяви на приватизацію, подані наприкінці 2006-го року та в 2007-му. Всього таких заяв до управління надійшло 678. При чому понад триста з них стосуються приватизації пам`яток архітиктури, що наразі заборонена законом. Тому дозвіл на приватизацію таких об`єктів наразі не надають.
Цього року також було дозволено приватизацію художніх майстерень, що знаходяться в основному в підвалах та на горищах. Цим правом скористалися майже всі митці, за винятком тих, які мають робітні в пам`ятках архітектури.
Вартість об`єктів комунального майна на сьогодні становить близько 2 380 гривень за метр квадратний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ