Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” планує отримати на 10-20% більше чистого прибутку, ніж минулоріч

ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” за підсумками 2006 року планує отримати  чистий прибуток  на 10-20% більший, ніж минулого року. Про це “Гал-info” повідомив керівник прес-служби ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” Олесь Пограничний.
„Генеральний директор концерну Юрій Кучабський дійсно зазначив, що цього року чистий прибуток підприємства очікується, що буде вищим на 10-20%. На перший погляд,  це нижчий показник зростання, ніж минулого, 2005-го року. Це зумовлено тим, що цьогоріч ми дуже багато коштів вкладали в розвиток мережі: купівлю земельних ділянок, розпочали нові будівництва, але це відобразиться уже в показниках уже наступного року”, - зазначив Олесь Пограничний.
Зокрема, у 2005 році прибуток ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” за міжнародним фінансовим аудитом становив 40,5 млн грн і зріс майже в два рази порівняно з 2004 роком, коли він становив 22,2 млн грн.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу „Універсальна інвестиційна група”. Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО”, що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз” належить 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн. 13 червня "Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення своїх облігацій серії „А”, а 11 липня – облігацій серії „В”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ