Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цукерберг засмучений через скасування програми захисту іммігрантів

Рішення про припинення програми DACA з захисту іммігрантів в США є не просто помилковим, але й особливо жорстоким щодо молодих людей, які повірили в американську мрію, а тепер будуть покарані за це, - Еспресо.

Про це написав у Facebook засновник соцмережі Марк Цукерберг.

"Це сумний день для нашої країни. Рішення про припинення DACA не просто є помилкою. Особливо жорстоко пропонувати молодим людям американську мрію, спонукати їх вийти з тіні і повірити нашму уряду, а потім покарати їх за це", - написав Цукерберг.

Він наголосив, що молоді люди, яких охоплює програма DACA, "є нашими друзями та сусідами, вони сприяють нашому ком'юніті та нашій економіці".

"За останні кілька років я познайомився з деякими мрійниками, і мене завжди вражали їх сила та відчуття мети. Вони не заслуговують жити в страху. DACA захищає 800 000 мрійників - молодих людей, привезених до цієї країни своїми батьками. Через шість місяців з сьогоднішнього дня нові одержувачі DACA почнуть втрачати можливість працювати на законних підставах і ризикують бути негайно депортованими", - написав Цукерберг.

Засновник Facebook вважає, що настав час для Конгресу прийняти закон, який відкриває шлях "мрійників" до громадянства.

"Ми завжди були нацією іммігрантів, а іммігранти завжди робили нашу націю сильнішими. Ви можете дізнатися більше і отримати зв'язок у Dreamers.FWD.us", - написав Цукерберг.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ