Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туалет за мільйон - скандал довкола вбиральні

У Черкасах вже третій рік будують громадську вбиральню у місцевому парку. На туалет витратили вже мільйон гривень, і це ще не кінець, - 24 канал.

Недобудована вбиральня вже обійшлась міському бюджету у 930 тисяч гривень.

Ще на початку її зведення перший підрядник збанкрутів. Тому більше ніж на півтора роки роботи заморозили. Восени минулого року через систему "Прозорро" обрали нового підрядника і виділили на завершення будівництва ще 600 тисяч гривень.

Вартість проекту була близько 480 тисяч гривень. Це за цінами 2014 року. За рахунок збільшення вартості матеріалів втричі і більше разів, за рахунок збільшення вартості робіт і збільшилась вартість туалету,Нинішній очільник комунального підприємства, який керує парками Черкас, виправдовується. Мовляв, будівництво почали попередники, а зростання вартості робіт зумовлено інфляцією.

Тим часом, міська влада ініціювала перевірку комунального підприємства на предмет доцільного використання бюджетних грошей. У разі підтвердження розтрати грошей, справою займуться правоохоронці. Тим часом вбиральню продовжують будувати. За кілька тижнів обіцяють завершити роботи. Туалет працюватиме безкоштовно.Відпочивальники в парку не розуміють, навіщо витрачати стільки бюджетних грошей.

24 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ