Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тука сказав, коли на Донбасі можливо буде провести вибори

Після звільнення окупованих територій на Донбасі ще має пройти 2-3 роки, перш ніж можна буде проводити вибори. Про це в ефірі Еспресо.TV розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

"Я підтримую офіційну позицію. Мінімум 2-3 роки після звільнення повинно пройти перед будь-якими виборами", - сказав Тука.

За його словами, не буде ніякої трагедії, якщо впродовж 2-3 років на звільнених територіях Донбасу будуть працювати військово-цивільні адміністрації.

"Путін давно прагне втюхати нам Донбас, але на своїх умовах. Або федералізація або легітимізація існуючих банд – це його умови", - додав заступник міністра.

Донбасу у вигляді шахтарсько-промислового регіону вже не буде в майбутньому, коли мова піде про відновлення звільнених районів, зазначив Тука.

Напередодні Тука заявив, що в 2017, максимум у середині 2018 року Україна поверне окупований Донбас. Такої ж думки і американський сенатор Джон Маккейн, який під час візиту до Маріуполя висловив переконання, що Україна до 2017 року поверне окуповані території.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ