Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Турчинов – проти залучення "Правого сектору" і афганців до переговорів із владою

Заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов не вважає за доцільне розширювати коло переговорників. Про це повідомляє 5 канал.

Так він прокоментував заяву об’єднання "Правий сектор" про залучення, як третьої сторони, до переговорів влади та опозиції їхніх представників і ветеранів-афганців.

За словами Турчинова, позиція, яка оголошується під час переговорів, узгоджується перед тим на віче на Майдані, обговорюється на Народній раді серед активу Майдану та регіональних представників Євромайданів. Тож у цьому питанні не може бути імпровізацій.

"Переговорний процес не повинен перетворюватись на мітинг. Тому я вважаю, що переговорна група репрезентована достатньо", - сказав опозиціонер.

Як відомо об’єднання "Правий сектор" і ветерани-афганці хочуть виступити третьою стороною у ще незапланованому раунді переговорів між владою та опозицією з врегулювання суспільно-політичної кризи.

Вони пояснили це тим, що "влада й опозиція не досягають ніяких домовленостей з врегулювання надзвичайної ситуації в державі і підводять країну на межу війни".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ