Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Турчинов не зміг побачитися з Тимошенко

Перший заступник голови Всеукраїнського об'єднання Батьківщина Олександр Турчинов не зміг зустрітися з лідером партії, екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, яка перебуває у Качанівській виправній колонії в Харкові.

"Не допустили Олександра Валентиновича до Юлії Володимирівни, хоча він мав дозвіл на зустріч із нею. Усе вперлося в неформальні речі - наполягали на тому, щоб побачення проходило у загальній кімнаті, а Юлія Володимирівна не може туди дійти, вона себе дуже погано почуває. До неї категорично не пускають", - повідомив депутат від фракція БЮТ-Батьківщина Володимир Філенко, повідомляє Кореспондент.

Він також зазначив, що разом із Турчиновим і головою фракції БЮТ-Батьківщина Андрієм Кожем'якіним перебував у середу в Качанівській колонії, де утримується Тимошенко, з 11:00 до 15:00.

Як повідомлялося, поряд із колонією зібралося близько 50 прихильників Тимошенко. Люди тримають символіку БЮТ, прапори організації Батьківщина молода, плакати із зображенням екс-прем'єра. Учасники акції вимагають негайно її звільнити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ