Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Турчинов знайшов на сайті Путіна докази російської агресії

На сайті президента Росії Володимира Путіна можна знайти докази російської агресії проти України. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"Так, у червні цього року Путін підписав укази про присвоєння генеральських звань кадровим російським військовим за злочини, вчинені на сході нашої країни", - сказав Турчинов.

За його словами, звання генерал-лейтенанта присвоїли генерал-майору Асапову, який із квітня 2015 по травень 2016 року командував бойовиками ДНР. Звання генерал-лейтенанта присвоїли генерал-майору Юдіну, який із січня по квітень 2015-го командував терористами ЛНР. Звання генерал-майора присвоїли полковнику Рузинському, який із квітня 2015 року по травень 2016 року командував 2-ю окремою мотострілецькою бригадою (м. Луганськ).

"Ці 2 армійські корпуси, що ведуть проти нас війну на сході України, є невід'ємною складовою Збройних сил Росії та підпорядковані безпосередньо Центру територіальних військ Південного військового округу РФ", - наголосив Турчинов.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що Росія готує нові армійські підрозділи для наступу на Україну і Європу.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ