Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Турнір з професійного боксу у Львові визначить інтерконтинентального чемпіона за версією IBF

Учасниками титульних поєдинків з професійного боксу 26 лютого у Львові будуть відомі боксери-львів’яни Віктор Плотніков, Василь Кондор, Юрій Золотов і Геннадій Делісандру. Про це на прес-конференції повідомив віце-президент Львівської асоціації професійного боксу Володимир Липський.
                         Він презентував програму турніру з професійного боксу, який відбудеться 26 лютого у Палаці спорту «Україна». «Відбудеться титульний бій за звання інтерконтинентального чемпіона за версією IBF між Віктором Плотніковим (Львів) і Маратом Хузеєвим або Максимом Несторенком (Росія). Остаточної домовленості ще немає, проте інтерконтинентальний чемпіон за версіями IBF та WBC Віктор Плотніков дав згоду боксувати або з одним, або з іншим боксером. Хочу зазначити, що переможець цього поєдинку автоматично входить у 15 кращих боксерів Європи і одразу може виборювати титул чемпіона Європи. Також відбудеться поєдинок між двома запеклими ворогами у боксі Василем Кондором (Львів) і Вадимом Сафоновим (Київ). Ці боксери вже зустрічались минулого року у Ялті, де переміг Вадим Сафонов, проте Асоціація професійного боксу Львівщини переконана, що судді несправедливо визнали його перемогу. Цей поєдинок визначить переможця титулу «Чемпіон Східної Європи». Відбудуться також рейтингові поєдинки між львів’янином Юрієм Золотовим та Олександром Жуком із Білорусі. Цей бій можна вважати поверненням на професійних ринг Юрія Золотова, який через травму ліктя рік не виходив на ринг. Також змагатимуться Костянтин Ровенський (Львів) і Олександр Шніп (Білорусь), Андрій Руденко (Дніпропетровськ-Львів) і Роман Сухотерін (Білорусь). Своєрідною кульмінацією поєдинків має стати бій улюбленця публіки, львів’янина Геннадія Делісандру із російським боксером В’ячеславом Гусєвим», – сказав Володимир Липський.
            Нагадаємо, турнір з професійного боксу відбудеться у Львові 26 лютого, аналогічний турнір у Києві відбудеться наступного дня. На турнір до Львова запросили почесних гостей – Костянтина Цзю, Володимира Вірчіса, Даліуша Міхальчевського і Віталія Кличка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ