Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Турніри з професійного боксу популяризують бокс на Львівщині – Михайло Горний

«Проведення турніру з професійного боксу на високому організаційному рівні у Палаці спорту «Україна» дасть можливість залучення у турнір гостей, відомих боксерів та спонсорів, які підтримуватимуть розвиток професійного боксу у Львові», – повідомив на прес-конференції почесний президент Львівської асоціації професійного боксу Михайло Горний.
 
                        За його словами, на сучасному етапі бокс потребує популяризації у регіоні і для цього Асоціація створює всі умови. «Участь у турнірі в ранзі почесних гостей відомих боксерів Віталія Кличка, Володимира Вірчіса, Даріуша Міхальчевського та Костянтина Цзю популяризує бокс на теренах Львова і сприяє залученню спонсорів для подальшої організації таких турнірів. Раніше не було перспективи розвитку боксу, а тепер вона є. Фактично, два роки ніхто з молодих боксерів не брав участі у турнірах з професійного боксу, а також не проводились турніри відомих боксерів, які є чемпіонами Європи та Східної Європи у своїй ваговій категорії. Наприклад, відомий боксер Андрій Котельник завдяки участі на подібних турнірах тепер має шанс стати чемпіоном світу. Також у Німеччині прославились брати Клички, на початку кар’єри яких було багато сумнівів про їхню успішність як боксерів, зараз у нікого не виникає сумнівів. Я веду до того, що турніри з професійного боксу певним чином розвивають таланти боксерів, тому ми працюємо на перспективу залучення людей у спорт, а також хочемо залучити спонсорів для підтримки розвитку українського спорту», – сказав Михайло Горний.
            Він також зазначив, що Костянтина Цзю неодноразово запрошували у Львів, проте цього разу він обов’язково приїде, оскільки розуміє, що його приїзд популяризує боксерські турніри і організація турніру буде на дуже високому рівні. «Усі одразу зацікавлюються, чуючи ім’я цього відомого боксера», – зазначив Михайло Горний.
            Нагадаємо, титульні поєдинки турніру з професійного боксу відбудуться у Львові 26 лютого у Палаці спорту «Україна», де серед запрошених почесних гостей такі боксери з світовим ім’ям як Костянтин Цзю, Володимир Вірчіс, Даріуш Міхальчевський та Віталій Кличко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ