Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Турок намагався нелегально вивезти левеня

У міжнародному пункті пропуску «Чорноморський морський торгівельний порт» прикордонники Одеського загону спільно з працівниками митниці виявили молодого лева, якого намагалися незаконно вивезти за кордон. Про це сьогодні, 23 березня повідомили відділ з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації державної прикордонної служби України

Під час оформлення на виїзд з України одного з теплоходів на прикордонний контроль прибув легковий автомобіль «Фіат» під керуванням громадянина Туреччини та з двома пасажирами.

Транспортним засобом перевозили 2245 папуг та 4 котів. У ході проведення поглибленого огляду прикордонники серед тварин, яких іноземці перевозили з необхідними дозвільними документами, виявили ще одну тварину.

З`ясувалося, що один з пасажирів заховав в багажному відділені за клітками з папугами під ковдрою, в спортивній сумці з особистими речами, лева, про що своїх співвітчизників не попередив.

Попередньо молодій тварині всього лише місяць від народження. Левеня турок намагався приховано вивезти до Туреччини.

За даним фактом проінформовано ветеринарну службу порту.

Наразі екзотичну тварину направили до Одеського зоопарку, а іноземця притягнуто до відповідальності за порушення законодавства.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ