Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок: вимога про Євромайдан без прапорів – «дурнувата»

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок розкритикував заклики проводити мітинги на підтримку євроінтеграції без партійної символіки.

«Звичайно, що сьогодні владі супервигідно запустити дурнувату мульку «без прапорів». Для чого? Щоб просто випустити пар в людей, бо той, хто виходить без прапорів, не має політичної вимоги», – сказав Тягнибок, відповідаючи на запитання кореспондента Радіо Свобода під час прямої трансляції з Європейської площі у Києві.

Тягнибок переконаний, що підписання угоди про асоціацію з ЄС – це передовсім політична вимога. «Відкрийте, будь ласка, підручник політології», – порадив він.

Раніше низка громадських активістів закликала політиків не використовувати партійну символіку під час акцій на підтримку європейської інтеграції.

Лідер «Третьої республіки», колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, зокрема, висловив жаль на своїй сторінці у Facebook, що «через присутність значної кількості партійної символіки на Євромайдані цей захід перетворився фактично на партійні мітинги і майданчики для самопіару босів опозиції».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ