Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок зібрався підкорити Схід

Всеукраїнському об’єднанню "Свобода" необхідно чотири роки, щоб завоювати підтримку жителів східних областей.Про це заявив її лідер Олег Тягнибок в ефірі одного з телеканалів.


"Тепер ми отримали в східних областях такий результат, який ми отримували в 2006 році в західних. Тобто нам потрібно буде 4 роки, щоб повторити результат західної України у східній Україні", - зазначив він.

Тягнибок зазначив, що "Свобода" зможе повторити результати місцевих виборів в західному регіоні.

Він уточнив, що партія не задоволена своїми результатами на місцевих виборах.

"Коли екзит-поли нам дають у Львівській області 34%, причому всі, а в результаті ми отримуємо 25%. Коли екзит-поли в Тернополі нам дають 32%, а в результаті ми отримуємо 23%. Коли на Волині дають 11%, а ми отримуємо 7%...", - заявив він.

Лідер "Свободи" зазначив, що на сході ситуація така ж: "У середньому на 30% різняться результати екзит-полів і того, що ми отримали".

Нагадаємо, раніше у партії заявляли, що "всього з 909 624 виборців, які проголосували за "Свободу" по Україні, у нас вкрали 234 249 голосів. І це без урахування областей, де досі не оприлюднені офіційні результати виборів (Закарпатська, Луганська та Харківська області)".

Згідно з офіційними результатами, партію підтримали 5,18% виборців.

Найбільше голосів партія отримала у Львівській області. За підсумками виборів у Львівській області "Свобода" отримала 41 з 116 мандатів у місцевій облраді.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ