Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко і Луценко виступили перед підприємцями

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що в разі відмови Президента України Віктора Януковича заветувати Податковий кодекс громадяни України зберуть три мільйони підписів для початку референдуму щодо відставки глави держави. Про це вона заявила сьогодні під час мітингу у Києві на Майдані Незалежності.

Тимошенко нагадала, що для проведення референдуму за народною ініціативою необхідно зібрати три мільйони підписів, і запевнила, що її політична команда надасть усю необхідну допомогу в цьому процесі. «Якщо організовано та чітко розпочати цей процес, то мінімум півкраїни поставить свої підписи», – сказала Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» зауважила, що останні заяви Президента Віктора Януковича та прем’єра Миколи Азарова свідчать про те, що вони не збираються йти на поступки підприємцям.

Тимошенко наголосила, що вона та її команда підтримують вимоги підприємців щодо негайного ветування Податкового кодексу.

Водночас екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав своїх колишніх підлеглих дотримуватися законів і не чіпати людей, які протестують на Майдані Незалежності у Києві.

Звертаючись до учасників акції, він закликав їх прийти на Майдан не лише сьогодні, а й завтра, післязавтра і протягом інших днів, поки не буде досягнута остаточна мета. «Ви всі самі прийшли сьогодні і повинні прийти і завтра – всі, кому не байдужа доля держави – від учителя, підприємця до військовослужбовця. Чим більше вас буде на Майдані, чим більше ви будете показувати, хто в домі господар, тим швидше ми переможемо вже у цьому році», – заявив Луценко, наголосивши при цьому, що всі сподівання на Президента Віктора Януковича та його команду марні.

Сьогодні кілька тисяч підприємців у Києві та інших містах України мітингують з вимогою до Президента Януковича не підписувати Податковий кодекс, передає Радіо Свобода.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ