Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко не виключає проведення дострокових парламентських виборів

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не виключає проведення дострокових парламентських виборів після президентських. Про це вона заявила сьогодні, 26 вересня, виступаючи на засіданні координаційної ради з питань реформування охорони здоров'я, передає кореспондент РБК-Україна.

"Така вірогідність є. Коли ми вчора голосували за створення цієї ради, то я подумала, що можливо перше, що буде оголошено після президентських виборів, це не найймовірніше, принаймні, я спробую цього не допустити, але є така вірогідність, - нові дострокові вибори у ВР ", - сказала вона. Вона також відзначила, що останні роки Україна живе в умовах перманентних виборів. "У таких умовах важко зберегти спадкоємність влади, коли термін роботи одного уряду складає в середньому один рік", - сказала Ю.Тимошенко.

Нагадаємо, що сьогодні на позачерговому засіданні ВРУ не змогла подолати вето, накладене Президентом на закон про виділення уряду 1 млрд грн на боротьбу  з грипом, – фракція Партії регіонів не дала жодного голосу. У засіданні ВРУ брала участь Юлія Тимошенко.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ