Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко оголосила голодування

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила безстрокове голодування. Про це повідомив її захисник Сергій Власенко на мітингу під Українським домом.

"Я горда відчувати себе частиною такого величного та сильного народу, який зміг здобути державну незалежність та зберегти її попри все. Зміг пережити голодомор та радянські тортури, зміг піднятися, вибороти свою свободу під час Помаранчевої революції та знайшов в собі сили повстати сьогодні на всіх Європейських майданах, щоб знову перемагати", - заявила вона.

"Мені боляче, що я не можу зараз фізично бути разом з вами, що не можу зараз разом з вами дихати святим повітрям єдності, свободи та боротьби, який завжди був на нашому Майдані. Але, попри ґрати, кожна моя часточка зараз разом з вами живе та вірить в нашу перемогу", - звернулася екс-прем'єр до українців.

"На знак єдності та солідарності з усіма, хто зараз бореться на всіх Євромайданах в Україні та в світі, я оголошую безстрокове голодування з вимогою до Януковича підписати угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС", - пояснила Тимошенко.

"Ідіть вперед, не відступайте, ідіть до перемоги. Якщо 29 числа Янукович не підпише угоду про асоціацію, то зметіть його із лиця землі, разом із його корупційними метастазами", - закликала вона.

Власенко також розповів, що Тимошенко із підручних засобів зробила собі прапор Європейського союзу і вивісила у лікарні у Харкові.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ