Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко поскандалила з губернаторами

Губернатори Полтавщини і Херсонщини Валерій Асадчев і Борис Силенков вважають, що проведення селекторних нарад з приводу грипу сприяє виникненню паніки серед населення. Про це вони заявили на селекторній нараді у середу з питань запобігання епідемії грипу, що проходить під головуванням прем`єра Юлії Тимошенко, повідомила Українська правда.

 

"Те, що ми проводимо цей селектор, - це тільки нагнітає ситуацію. Ми цю інфекцію розносимо по всій країні. Юлія Володимирівна, ми не лікарі, тому хай лікуванням займаються лікарі, а не політики", - сказав Асадчев.

 

У відповідь на це Тимошенко сказала: "Пан Асадчев очолює штаб кандидата в президенти Ющенка і одержав завдання розвалювати роботу. Це я розумію і віддаю собі повний звіт у тому що відбувається. Припиніть, будь ласка, розвалювати державу".

Коли губернатор Херсонщини Силенков приступив до доповіді про ситуацію з розповсюдженням грипу у своєму регіоні, він сказав: "Ви добре знаєте, що ситуація в області керована і стабільна. Доповідь закінчена. Я теж очолюю штаб Віктора Ющенка".

 

Водночас, як повідомляє "Остров", під час селекторної наради Тимошенко не впізнала губернатора Донеччини Володимира Логвиненка.

 

Тимошенко вислухала звіт донецького губернатора, після чого запитала: "А де керівник облдержадміністрації?"

 

Після того як прем'єру вказали що Логвиненко тільки що особисто перед нею відзвітував, Тимошенко вибачилася.

 

"Вибачте, вас тут погано видно", - сказала вона.

 

Видання додає, що Логвиненко звітував без медичної маски.

 

Водночас прес-секретар Тимошенко Марина Сорока заявила, що з відстані 30 метрів, як у кімнаті "Укртелекому" важко розгледіти людину, особливо, якщо вона не представилась. "Важко вгадати, чи це Асадчев, чи Логвиненко", - сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ