Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тимошенко проти тарифів: суд узяв перерву до середини серпня

Окружний адміністративний суд Києва оголосив перерву у справі за позовом Юлії Тимошенко проти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Наступне засідання призначене на 12 серпня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щойно завершилося попереднє судове засідання у справі за позовом Тимошенко до НКРЕКП стосовно постанови, якою були підвищені тарифи на гарячу воду. Власне суд зробив перерву в судовому засіданні. Перерва зроблена з метою, щоб представники позивача ознайомилися з додатковими матеріалами, які є у справі. Суд перенесено на 12 серпня цього року", - сказав депутат України, член фракції "Батьківщина" Іван Крулько.

Він додав, що на сьогоднішньому судовому засіданні до справи долучилися громадяни України, які так само просять суд, щоб було прийнято законне рішення.

Як повідомлялося, позов лідера "Батьківщини" проти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, стосується скасування рішення НКРЕКП про підвищення тарифів на гарячу воду та опалення.

"Батьківщина" подала два позови до Окружного адміністративного суду Києва щодо незаконного підвищення ціни на газ, тарифів на централізоване опалення і водопостачання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ