Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко запропонувала ВРУ не державний бюджет, а бюджет своєї виборчої кампанії, – нардеп В’язівський

Відправлений парламентом на доопрацювання в Кабмін проект держбюджету на 2010 рік не витримує жодної критики, бюджетні кошти були розподілені між близькими до Тимошенко структурами, це не державний бюджет, а виборчий бюджет Тимошенко, – Заявив сьогодні, 27 листопада, у Львові на прес-конференції висловив нардеп від НУНС, голова ЛОО «Наша Україна», керівник виборчого штабу Ющенка у Львівській області Володимир В’язівський.

 

За його словами, якби навіть Верховна Рада ухвалила б запропонований держбюджет, то він був би не легітимним, оскільки базувався на бюджетному кодексі, який не набув чинності.

 

Також  В’язівський вважає, що політика розпорошення коштів між місцевими громадами, запропонована  в урядовому бюджеті, є не правильною. Оскільки передбачає створення 1200 місцевих бюджетів, з яких тільки 950 були б самодостатніми, а решта дотаційними. На його думку, починати спрямовувати бюджетні кошти на місця треба тільки після укрупнення громад. Громада повинна становити не менше, як 5 тис. осіб.

 

Також за словами нардепа, у бюджеті було передбачено дотації для металургії, які повинні були здійснюватися за рахунок малого і середнього бізнесу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ