Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко знову збирається вчинити самопіар за державні кошти - Андрій Парубій

Черговою піар-технологією, звичайною спробою для свого позиціонування як прем’єра, якому не дають працювати, назвав народний депутат Андрій Парубій ініціативу Тимошенко по скликанню позачергового засідання ВР для подолання вето Президента на закон про виділення 1 мільярда гривень на боротьбу з грипом, – повідомив офіційний сайт кандидата в президенти Віктора Ющенка.

 

«Це чергове намагання включити Верховну Раду в концепцію передвиборчої програми Юлії Тимошенко. Вона хоче ще раз продемонструвати, як їй «не дають працювати» і тим покрити свою непрофесійність і повну некомпетентність», - підкреслив «нашоукраїнець».

 

Парубій відзначив, що ця ініціатива Тимошенко не має жодного відношення до турботи про людей, а є черговою піар-технологією лідерки БЮТ, яку вона реалізовує за державні кошти, адже позачергове засідання парламенту є величезним тягарем для бюджету. «Кожний раз позачергова сесія - це величезні витрати з бюджету. Адже зараз всі депутати працюють по округах, знаходяться в різних куточках України. Їхній приїзд на один день за державний кошт – це великий тягар для українського бюджету. Це і є той приклад неефективного використання державних коштів», - наголосив політик.

 

Парубій висловив переконання, що вето подолане не буде. При цьому він зауважив, що Президент, наклавши вето, дав свої пропозиції з приводу виділення цих коштів на боротьбу з епідемією. Нардеп нагадав, що в цих пропозиціях передбачається виділення коштів з бюджету: «Треба збільшити його дефіцит, а не запускати друкарський станок і не включати маховик інфляції в нашій державі». «Президент України як банкір, як економіст високого рівня, добре усвідомлює: не можна вирішуючи одну проблему, створювати іншу, не менш складну для простих громадян, а саме - знецінення їхніх вкладів і їхніх реальних доходів за рахунок збільшення інфляції», - відзначив депутат.

 

«Складається враження, що Тимошенко не має жодного відношення до законодавства і до турботи про хворих. Ця людина для задоволення своїх амбіцій не зупиниться ні перед чим», - додав Парубій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ