Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко знищує українську армію, – В’язівський

«Мабуть, коли Юлія Володимирівна давала свою обіцянку щодо того, що молодь не буде призвана до армії, вона мала на увазі, що армії не буде на той час», - заявив Володимир В’язівський, член Президії політради «Нашої України», народний депутат, передає прес-служба НСНУ.

«Те, що сьогодні відбувається в українській армії, можна назвати лише цілеспрямованою ліквідацією наших Збройних сил, - каже В’язівський. – На цьому фоні край цинічними виглядають її заяви про перевиконання бюджету на 101-102%, в той час, коли солдати в армії голодують, коли їм не видають гроші на найнеобхідніше».

«Так ризикувати безпекою країни, руйнувати армію зсередини може тільки людина, яка дуже не любить свою Батьківщину», - додав «нашоукраїнець». «Це найстрашніша і, на жаль, найбільш яскрава оцінка всієї роботи уряду», - додав депутат.

В’язівський наголосив, що Президент неодноразово звертав увагу прем’єра на кризовий стан української армії. Він нагадав, що Ющенко дав два дні прем’єрові, щоб забезпечити фінансування Українських Збройних сил, як це передбачено бюджетом. «Прем’єр має встигнути це зробити вчасно. Це її обов’язок. На жаль, вона його виконує лише за нагадуванням Ющенка», - додав «нашоукраїнець».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ