Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тюремники запевняють, що стан здоров’я Луценка задовільний

Стан здоров’я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка задовільний і не викликає занепокоєння у лікарів. Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби.

Як зазначає прес-служба, «захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування, Луценко на сьогодні не має».

«Наразі засуджений проходить курс медикаментозного лікування, призначеного лікарями після інструментального та лабораторного медичного обстеження у Чернігівській обласній клінічній лікарні (що було рекомендовано комісією лікарів 2 жовтня цього року)», – зазначає пенітенціарна служба, коментуючи інформацію, поширену дружиною Луценка Іриною про погіршення стану здоров’я її чоловіка.

«Крім цього, додатково інформуємо, що ближчим часом у межах виправного закладу буде проведено черговий комісійний огляд Луценка на предмет оцінки результатів призначеного лікування та вироблення рекомендацій щодо подальшого медичного супроводу засудженого», – зазначає прес-служба.

Як відомо, раніше Ірина Луценко повідомила, що її чоловіку "прописали ліжковий режим, два дні він знаходиться виключно на знеболювальних препаратах та відмовляється від їжі".

Державна пенітенціарна служба неодноразово спростовувала інформацію про погіршення здоров'я Луценка, зазначаючи, що скарг від нього не надходило.

Тиждень.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ