Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Тиждень ізраїльського кіно у Львові

З 10 грудня у Львові стартує Тиждень ізраїльського кіно. Шість ізраїльських стрічок, відзначених відомими кінофорумами, представляє міжнародний кінофестиваль «Молодість» за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні. Кінопалац «Коперник», з 10-го грудня, Тиждень ізраїльського кіно!

Цинік Бааль/ ZinukBaAlia / HillStart (2014, 92 хв.)

Режисер: ОренШтерн

У ролях: Ромі Абулафія, ШломоБар-Аба, Альберт Ілуз, Малі Леві

Комедійна драма, яка розповідає історію буржуазної сім'ї Ґева з Єрусалиму. Коли мати сімейства Ора впадає в кому після автомобільної аварії, її близькі намагаються всіляко повернути жінку до життя.

http://www.imdb.com/title/tt3919692/?ref_=fn_al_tt_1

 

Десь там/ Anderswo / AnywhereElse (2014, 87 хв.)

Фільм-володар GrandPrix 44го КМКФ Молодість

Режисер: Естер Амрамі

У ролях: НетаРіскін, ҐолоЕйлера, Гана Ласло

Вісім років тому Ноа приїхала до Берліна. Зараз дівчина закінчує університет і нарешті з'їхалася зі своїм хлопцем німцем на ім’я Йорґ. Вона переживає особисту кризу, почувається розгубленою і самотньою. Ноа себе не впізнає. Коли професор не приймає її магістерську роботу, а хлопець їде на гастролі зі своїм оркестром, Ноа вирішує перепочити і навідатися додому, в Ізраїль. Усього за кілька днів сонце, сім'я, їжа і рідна мова повертають дівчину до життя. Та раптом її бабуся потрапляє до лікарні. Для Ноа це ще один привід затриматися тут трохи довше. Адже до проблем там, у Берліні, так не хочеться повертатися...

http://www.imdb.com/title/tt3454856/?ref_=fn_al_tt_2

 

Таємниця Зоар/ TheZoharSecret (2015, 104 хв.)

Режисер: Владко Занковскі

У ролях: Саша Демидов, Ірина Баринова, Генрі Девід

У руках Макса опиняється древній сувій, котрий описує всю історію людства від початку до кінця. З наміром використати цю інформацію для власної вигоди Макс запускає механізм, який починає впливати на його власне життя.

http://www.imdb.com/title/tt3355014/?ref_=fn_al_tt_1

 

Прощальна вечірка / MitaTova/ TheFarewellParty (2014, 95 хв.)

Режисер: Таль Граніт і ШаронМаймон

У ролях: Зеєв Ревах, ЛеванаФінкельштейн, АлізаРозен, Ілан Дар, РаффіТавор, ЙосефКармон, ГіллаСарйон

Групадрузів у будинкупрестарілих в Єрусалиміпобудувала машину для самостійноїевтаназії, абидопомогтидобровільнопіти з життясвоїй смертельно хворійподрузі. Коли чутки про машину починаютьпоширюватися, все більшакількість людей просить у них допомоги, і невдовзі друзі стикаються з емоційноюдилемою.

http://www.imdb.com/title/tt3163304/?ref_=fn_al_tt_1

 

Принцеса/Princess (2014, 92 хв.)

Фільм-володар GrandPrix 45го КМКФ Молодість

Режисер: Талі Шалом-Езер

У ролях: Керен Мор, ОріПфеффер, ШіраГаас, АдарЗогар-Ганец

Адар, 12-річна хлопчакувата дівчинка, живе у тісній квартирі з мамою Альмою та молодим вітчимом Міхаелем. Ці троє співіснують у досить нетрадиційний спосіб: Адар часто спить у ліжку з Альмою та Міхаелем. Доки Альма працює, близькі взаємини Адар із вітчимом набувають темних відтінків, включаючи рольові ігри зі зміною статі, які перетворюють фантазію на наругу. Коли домашній побут Адар стає чимдалі нав’язливішим, вона починає шукати допомоги зовні, та виявляється, що вона мусить потоваришувати з Аланом, дуже схожим на неї безпритульним хлопчиком, для того, щоб впоратися з цією проблемою.

http://www.imdb.com/title/tt1603900/?ref_=fn_al_tt_2

 

Дива/ Plaot/ TheWonders (2013, 112 хв.)

Режисер: АвіНешер

У ролях: Aдір Міллер, ОріГізк’я, Єхуда Леві

Веселий нероба Арнау веде безтурботне життя: підробляє барменом, курить марихуану й розмальовує столицю Ізраїлю графіті, які оживають, коли на них ніхто не дивиться. Якось він помічає,що з вікна сусіднього будинку б'є дивний промінь світла. З цієї миті Арнау затягує скажений вихор пригод з крутими поворотами, похмурими таємницями й прихованими небезпеками...

http://www.imdb.com/title/tt2882590/?ref_=nm_flmg_prd_1

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ