Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТзОВ «Галичхутро» cхилили до фінансової сумлінності

Прес-служба Головного управління держпраці у Львівській області повідомила, що 136 працівникам ТзОВ «Галичхутро» виплачено індексацію заробітної плати на загальну суму понад 118 тисяч гривень.

Відновити справедливість допомогла Наталія Климчук, головна державна інспекторка відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів у Львівській області. Саме вона здійснила позапланову й фінансову перевірку, дуже вчасну для сімейних бюджетів персоналу ТзОВ «Галичхутро».

Зокрема, при вивченні штатних розписів і відомостей нарахування заробітної плати на ТзОВ «Галичхутро», головна державна інспекторка встановила, що впродовж 2015 – 2016 років заробітну платню більшості працівників необхідно було індексувати. Проте керівництво ТзОВ «Галичхутро» належну працівникам індексацію заробітної плати  не нараховувало і не виплатило.

Прес-служба Управління зазначила, що перевірку фінансової дисципліни у ТзОВ «Галичхутро» провели 13-15 лютого 2017 року, отож, відповідно з відомостями виплату індексації  здійснено станом на 15 лютого. При цьому наголошено, що на підприємстві ТзОВ «Галичхутро» для працівників встановлені посадові оклади і тарифні ставки у розмірі не нижче мінімальної заробітної платні –  3200 гривень, а також  мінімальної погодинної ставки – 19,34 гривень за годину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ