Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 32-річного мешканця Кам’янки-Бузької виявлено арсенал зброї

Під час проведення оперативно-розшукових заходів УБОЗ УМВСУ у Львiвськiй області спiльно з ГУБОЗ МВСУ, правоохоронці затримали 32-річного мешканця міста Кам'янки-Бузької – про це «Гал-іnfo» повідомили у Центрі громадських зв’язків УМВС України у Львівській області. Цей громадянин розшукувався Кам'янка-Бузьким РВ УМВСУ у Львiвськiй області  за спричинення вогнепального поранення 3 січня 2000 року у місті Кам'янка-Бузька Львiвської областi.
Після затримання у його помешканні виявили та вилучили патрони 7,65 мм, 5,6 мм  калiбрів, пiстолет з магазином та глушником „FEGYVERGYAR - BUDAPEST - FROMMER - PAT – STOP”, обрiз карабiна без прикладу та 4 патрони до нього, 3 магазини та 3 пружини до нього, 4 стрiляні кулi та 5 гiльз калiбру 7,65 мм, пiротехнiчний засiб спецiального призначення та електродетонатор. Усю вилучену зброю та боєприпаси направлено для дослідження в НДЕКЦ при УМВСУ у Львiвськiй області.
Порушника притягнуто до відповідальності за статею 115 КПК України. Проводиться комплекс оперативно - розшукових заходів з метою встановлення причетності порушника до iнших нерозкритих тяжких та особливо тяжких злочинів, скоєних з використанням вогнепальної зброї та вибухівки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ