Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У активістів Майдану черговий конфлікт через Продан

Голову комітету захисту підприємців Оксану Продан звинувачують у спробах розколу протестуючих на Майдані.Про це йдеться в заяві прес-служби всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності.

"Для підприємців, що беруть активну участь в акції, вже давно не секрет, що Продан та її група підтримки прагнуть звести вимоги протестуючих до дрібних економічних поступок. Це тим більше неприйнятно, оскільки вимоги є значно ширшими й стосуються, в першу чергу, політичних питань. Особливе обурення викликають подібні кроки, коли врахувати те, що ця коордрада є нелегітимною", - йдеться в заяві.

Мітинг 22 листопада висловив їй недовіру й прийняв рішення обрати нову координаційну раду під час чергової акції 29 листопада,  заявив генеральний координатор акції Олександр Данилюк.

"Під час сьогоднішнього засідання їхньої "коордради", яку ми відвідали з метою загального  моніторингу ситуації,  нам була продемонстрована в дії низка маніпулятивних технологій, що мала забезпечити самозванцям позитивне для них прийняття рішень", - зазначив він.

За словами Данилюка, зал був заповнений "невідомим людьми-статистами".

"З метою врегулювання  проблеми головувати на зібранні зголосився народний депутат Михайло Волинець, проти авторитету якого група заколотників не змогла протистояти. Однак, коли він попросив зареєструватися й надати свої дані присутніх на зборах, це викликало заперечення з боку учасників", - зазначив Данилюк.

Функцію з реєстрації присутніх взяв на себе представник асоціації "Укрринок" Володимир Левін, а коли по завершенні реєстрації Волинець попросив передати йому інформацію про учасників, група Продан висловила протест, а Левін просто порвав списки.

За словами Данилюка, "Продан зі своїми однодумцями неприховано діє на розкол протестуючих, веде сепаратні переговори з представниками уряду й Адміністрації Президента, спотворює вимоги протестуючих, виступаючи від їх імені".

"Єдине, що може остаточно і швидко зупинити її деструктивну діяльність - це акція 29 листопада, що має сказати своє слово щодо участі Продан у процесі нашої боротьби, дати належну оцінку подібному політичному шахрайству", - йдеться в заяві.- pravda.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ